Min bakgrunn

CAMILLA DANIELSEN

Camilla Danielsen er født og oppvokst i Brønnøysund, Nord Norge. Hun er Reiki Mester Lærer og har YOGA Lærer utdanning fra Yoga University, Yoga Vidya Gurukul i India. Yogashramet følger Satyananda tradisjon, og Camilla har vært sertifisert yoga lærer (RYT500) i yoga alliance siden feb. 2010. Yogatimer og kurs for selvutvikling kjennes godt å tilby sier Camilla; det går slik i dybden hos et menneske, og store endringer skjer i livene til folk. Det viktigste jeg deler med de som kommer til meg er evnen til å lytte innover, slappe av og gi slipp på stress, som jo er årsak til sykdom.

 

SYKEPLEIER UTDANNING FRA AUSTRALIA

Camilla er utdannet sykepleier, og har jobbet med forskjellige kasus både i Norge og utlandet. Sykepleierbakgrunnen gir Camilla innsikt i hva mennesker går igjennom, sykdomsforløp, og hvordan kroppen er satt sammen og fungerer. Camilla er opptatt av og har fokus på helhet, at fysikk, psyke og energi henger sammen. Å forebygge er viktig mener Camilla, alle må selv ta ansvar for sin egen helse og sitt eget liv - sin egen helbredelse.

Medicine will turn one day to the prevention of diseases,
rather than their cure.
Man was born to be healthy
and the best medicine I know is an active and intelligent intrest in nature.

~ Charles Darwin

Camilla har arbeidet innen flere forskjellige fagfelt i sin tid som sykepleier. I Norge har hun bl.a. jobbet ved UUS, plastikk og-kar kirurgisk avdeling. I Australia har hun jobbet på Womans and Childrens Hospital på Barne kirurgisk avdeling, og i rurale avdelinger i Aborginske samfunn med store helse- og sosiopolitiske problemer. Hun mener vi har mye å lære av verdens urbefolkning, og er opptatt av å holde liv i disse nesten utryddede tradisjoner som handler om å ha et godt liv så lenge man er på jorden, det handler om takknemlighet og enhet. Sykepleier utdannelsen i Australia åpnet for en bredere måte å se verden på.

SELV VERD OG SELV KJÆRLIGHET

Fra Camillas perspektiv ar alt energi, og alt har utspring i kjærlighet. Alt og alle har noe Guddommelig i seg, og det er godt å finne inn til denne kjernen sånn at man kan leve ut sitt unike livs-potensiale. Som kan være noe så enkelt som å være glad, nyte å ha det godt og oppleve kjærlighet. Noen finner også ut at de har evner og talenter som de ikke trodde det var verdt å satse på. Det å kjenne at man er verdt å ha det godt, å elske, verdt å virkelig nyte livet og leve det livet men ønsker er målsettingen med Camillas arbeid. Noen få har evnen til å være tilstede her og nå, men de fleste av oss har fått oppdragelse og opplæring fra samfunnet til å tro at vi må gjøre så mye for å være gode nok. Bevisstgjøring og nedbryting av tros-systemer er viktig for menneskelig utvikling og åndelig vekst.

YOGA LÆRER UTDANNELSE FRA INDIA

Camilla har også besøkt India ved flere anledninger. India beskriver hun som et land fullpakket av inntrykk, hvor hver eneste dag oppleves som et eventyr. Camilla sier at å være i India handler for henne mye om reisen innover i seg selv. India har mye å by på om man vil vokse på spirituelt plan. Her har hun bl.a. oppholdt seg i Yogashram flere ganger og over lengre tid. Hun studerte for å bli yoga lærer sammen med folk fra rele verden.
Yoga Vidya Gurukul Ashram ligger i nærheten av Nashik, i Maharashtra regionen, midtvest i India. Dette stedet er i nærheten av Trimakeshwara, ett av de 12 viktigste og hellige Shiva templene i India. Lord Shiva er opphavet til Yoga tradisjonen; dette gjør lokaliteten av ashramet enda mer spesiell. Millioner av devoterte pilgrimer besøker Shiva tempelet hvert år. De omkringliggende fjellene er regnet som himmelen for yogier til å praktisere yoga og meditasjon.

 

REIKI ÅPNET FOR TILLIT TIL KROPPEN OG LIVET

Reiki var det som åpnet opp for Camillas selvutviklings prosess, Det gav tillit til at kroppen klarer å heale seg selv, at alt som skjer er en gave, uansett om det oppleves som godt eller vondt. Gjennom sin utdannelse som Reiki Terapeut har hun fått tilbake helsen og er helt frisk og medisin fri. Det har gitt henne trygghet, og tro på at livet er en gave som hun vil gjøre mest mulig utav. Meditasjon er min medisin, jeg er bevisst og kjenner at jeg lever og er tilstede i større og større grad. Dette er hva livet handler om for meg, å være, lære og nyte.


USUI REIKI MESTER LÆRER

Camilla har i de senere år tatt Reiki til sitt hjerte, og er utdannet Reiki Mester lærer. En av grunnene til at Camilla søkte Reiki var at hun ble veldig syk, stress hadde fått feste seg i en ung kropp, så hun fikk utallige sykdommer, derav noen såkalte kroniske (Morbus chron og Hyper Thyroidiose). Likeså var hun ikke flink å ta vare på seg selv, usunne vaner, hadde et dårlig selvbilde og matet seg selv med mye stygt.

Det var en stemme inni som sa at livet trenger ikke være slik, man behøver ikke være syk, det finnes andre måter å håndtere sykdom på enn den tradisjonelle vestlige medisin. Så Camilla startet å lytte til denne indre stemmen, og fant sin Reiki Lærermester Janice Haugen utenfor sitt daværende bosted, Adelaide i Sør Australia. Det skulle vise seg at Janice 'tilfeldigvis' pleide å reise til Norge for å jobbe med healing og håndanalyse to ganger i året! Så når Camilla flyttet tilbake til Brønnøysund i 2007 inviterte hun Janice til Helgeland for å komme og gi Reiki kurser der, og slik startet et hjertelig vennskap og læretiden med Janice.

Janice og Camilla i Brønnøysund sommeren 09 etter Camillas initiering til Reiki Master Lærer.
Camilla (t.h. på bildet) har gått i lære hos Reiki Mester Lærer, Janice Haugen (t.v.) som har arbeidet med spirituell healing i over 40 år, og er dedikert til Usui Shiki Ryoho's system av Reiki healing. Janice Haugen har også vært på flere retreat med Reiki Grand Master Phyllis Lei Furomoto iløpet av læretiden,